THE VALUESВРЕДНОСТИ

We are anxious to help people discover the immense potential of nature and plants, that’s why Gamarde Dermatological Laboratories have developed an original rang eof Certified Organic Dermocosmetic Care of natural origin. Нашата цел е да им помогнеме на луѓето да го откријат неверојатниот и бескрајниот потенцијал на природата и билките, преку комплетен асортиман на Сертифицирана Органска Дермокозметичка Нега од природно потекло.

Based on the innovative combination of Gamarde-les-Bains Water and its dermatological properties, Organic Argan Oil and its precious virtues, our ranges bring the most delicate epidermis the comfort they deserve. Gamarde care, free of ingredients from pure chemistry, is perfectly suited for the most sensitive and delicate skins. Базирани на иновативниот микс помеѓу термалната вода од Гамард и органското масло од Арган, сите наши производи се максимално нежни и специјално истражувани за да одговараат дури и на најчувствителната и најнежната кожа на лицето и телото. Производите на Gamarde не содржат синтетички мириси, парабени, нафтени деривати, ПЕГ и ГМО и дермокомпатибилни.

We are devoted to providing you care formulated with natural ingredients, scientifically proven effective and safe, allowing each woman and each men to be naturally beautiful. Се стремиме да ви овозможиме правилна нега на кожата со моќта на природата, преку производи комплетно формулирани од природни состојки, клучни за природната убавина на кожата на секоја жена и маж.